Dela detta inlägg:

Män är inte män. Män är svin!

Att bruka våld och övergrepp eller att agera vulgärt, respektlöst och som känslokalla svin, det är att vara man.

Nej! Det är inte att vara man utan en del av samhällets stora problematik som också påverkar alla människors hälsa, där ibland även mäns. Detta är både allvarligt och oacceptabelt!

När ska ni män förstå och börja tänka om? När ska ni förstå att uttryck som "män är män" är idioti och i egentligen betyder att det manliga könet är svin? När ska ni vakna upp och förstå att ingen annan än ni män är lösningen på majoriteten av samhällets problem?

Vi är många som väntar och som kommer vara där som ett stöd när ni vaknar upp och vägleda er. Vi kommer bevisa för er att våld inte är ett nödvändigt att bruka och att man kan undgå det även om man levt många år i hem där våld varit vardag. Det är inte omöjligt. Allt beror på dig!

Allt som idag råder inom det politiska, på våra gator och sociala medier och som en del av er män anser bara är manshat, trams och skuldbeläggningar, finns till för att vi tror bättre om er, att skapa förståelse och bli hörda så att vi gemensamt kan skapa reform och en bättre framtid, utan destruktiva förhållanden som till exempel mansnormer, övergrepp, kvinnohat, orättvisa, homofobi och rasism.

Men så länge som till exempel kvinnor, barn, homosexuella och invandrare inte kan känna sig trygga i och utanför hemmet så är män inte män. Utan svin, men som ändå har möjligheten att bli mänsklig genom att våga stå upp för sig själv och medmänniskorna och pusha sina manliga vänner till att göra samma. Ta denna möjlighet för tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Kommentera

Stäng meny