Dela detta inlägg:

10 inlägg från tidigare gäster som delat med sig av sin erfarenhet av psykisk ohälsa.

Här nedan listas tio inlägg från tidigare Fredagsgäster.

Detta är dock endast ett urplock. Det finns ännu mer bra och viktiga att läsa i kategorin "Fredagsintervjun."


1. Maria Montazami.

Kommer aldrig glömma ögonblicket då jag fick möjligheten att göra en intervju över telefon med Maria. Om jag vart nervös och starstruck? Ja, lyssna själva genom att klicka här.

2. Isak Danielson.

En annan person som jag fått äran att ha som gäst på bloggen är sångaren, låtskrivaren och X-factor stjärnan, Isak Danielson. Läs hela hans text genom att klicka här.

3. ISA.

Som jag nämnde på Instagram i samband med Isas intervju så hade Isa sedan tidigare gästat bloggen och delat med sig sin psykiska ohälsa och hur det är att vara ugn idag, i ett helt inlägg. Jag rekommenderar verkligen att ni läser detta. Klicka här.

4. Aléx Araya.

Dansaren, sångaren och min underbara fästman har en del i sitt bagage inom den psykiska ohälsan. I ett inlägg delar han med sig av sin erfarenhet om hur man reser sig igen, inte ger upp och hur man älskar sig själv. Ett otroligt bra och viktigt inlägg. Läs det genom att klicka här.

5. Alice Svensson.

År 2008 stod hon på idolscenen och tog hem en andra plats. 2017 stod hon på Melodifestivalscenen. Artisten Alice Svensson har efter det varit gäst här på bloggen och delat med sig av ett bra och viktigt inlägg. Vill du läsa detta? Klicka här.

6. Jesper Pettersson.

Från idol till den berömda väggen. Jesper Pettersson, killen som kammade hem en femteplats i Idol 2016 var en av de första ut som gäst på bloggen. Han delade med sig av sin utmattning. Läsvärt! Så klicka här.

7. Magdalena Reise.

Denna tjej har både hunnit vara med i Idol två gånger och Paradise hotel en gång. Hon har en röst som är magisk och för mig är hon en stor favorit. Därför var det otroligt kul att hon ville vara med som gäst här på bloggen. Läs hennes inlägg om kropps positivism här.

8. Lattefarsan.

En del kanske känner igen denna herre. Han är nämligen bloggaren och ansiktet bakom lattefarsor. Han har skrivit ett bra, intressant och personligt inlägg om stammande. Läs det genom att klicka här.

9. My Ljungberg.

Detta är en fantastisk fin kompis från hemstaden som jag är otroligt glad över gästade bloggen. Jag tycker alla ska läsa hennes inlägg där hon delar med sig om ett övergrepp som kunde ha slutat ännu värre men som efter förändrade hela hennes liv för all framtid. Klicka här.

10. Sissela Bremmer.

Alla bagage räknas. Alla bär vi på någonting och inget går att jämföras. För alla är vi olika. Detta är något som Sissela Bremmer tar upp i sitt inlägg där hon delar med sig av sin erfarenhet kring psykisk ohälsa och hur hon förlorade sin pappa i suicid. Klicka här för att läsa.


Detta var tio inlägg som du kan hitta i kategorin "Fredagsgästen" men klicka gärna in och kika på alla de andra som gästat och delat med sig av suveräna inlägg och personliga erfarenheter och händelser. Klicka här!

Kommentera

Stäng meny