Dela detta inlägg:

"Du förstör hela f**king samhället din jävla bög”

"Nu är det slutspelat ungar!"

Jag är så trött på att läsa era homofobiska kommentarer på sociala medier om oss och för varje ny som dyker upp, blir jag allt mer ledsen, förbannad och förtvivlad.

Dels för den attacken ni gör mot hbtq-communityn, men även och främst för att ni är små ungar, som redan i er ålder ägnar tid åt områden som ni både saknar kunskap, innebörd och förmåga att rå er på att förstå.

Ni har hela livet framför er och ska njuta av åldern genom att vara ute och umgås med vänner. Inte sitta bakom skärmar och leka ”coola” genom att fingra ihop hat, kräkningar och hot, som ni sammanfogar utifrån andras åsikter, för att ni själva saknar livserfarenhet kring communityn.

Hur kan jag veta att ni allt detta?

För att era profilbilder avslöjar allt. Er åldern, att ni främst är pojkar och att ingen av er skulle våga vara ”coola” i verkligheten om ni fick chansen att uttrycka er på samma sätt som ni gör bakom era skärmar.

Det är lätt att vara tuff bakom skärmarna, men svårare att säga det öga mot öga eller stå för det när man åker fast.

Just precis! Det är precis det ni kan göra. Åka fast och bli dömda.

Det är en av konsekvenserna som kan inträffa vid ert sätt att agera mot andra människor och det kan komma stå dig riktigt dyrt och sätta hela din framtid på spel. Är du dessutom under 15 år så sätter du även dina föräldrars framtid, hela familjens framtid på spel. Det vill du väll undvika, eller hur?

Så framöver.

Ut och lek med er istället och var barn istället för att ge er in i områden ni inte rår er på, förstår eller kan hantera.

Lägg tiden på bättre och mer hanterbara saker som visar en bättre sida av er. Fokusera på läxor, familjen, vänner och fritidsaktiviteter istället för att hata på sociala medier.

Ni ska vara tacksamma över att jag inte är er förälder.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Det bästa jag läst på länge. Det borde alla föräldrar göra klart för sina barn. Lär dom det i stället för att sätta dom framför skärmen redan som små, när ni vill ha en stund för er skälv.

Kommentera

Stäng meny