Dela detta inlägg:

Du får bara en chans, låt den inte passera utan ta den

Har du haft drömmar som aldrig blivit verklighet? Drömmer du om ett liv med full potential men inte nått dit? 

Lugn, du är inte den första. De allra flesta av oss har eller har haft drömmar som aldrig blivit verklighet. Om ärligheten ska fram så är det bara en bråkdel av vår befolkning som lever sin dröm.

Resterande av oss är rädda för att ta första steget på grund utav ångesten över att göra fel eller att kraven för att nå drömmen är högre än vad man själv räknat med, vilket också släcker den gnutta motivation som eventuellt fanns där från början.

Det är här drömmarna dör ut och förbli drömmar för många av oss för vi väljer att låta dem passera. Antingen för alltid eller under en begränsad tid, endast för att ”skydda” oss själva mot dom psykiska påfrestningar och kommande hinder som  drömmarnas resor innebär.

Dessa ”skydd” är bara ursäkter, skapta för att köpa oss själva lite mer tid och förberedelse, till ett eventuellt nytt försök längre fram, som vi intalat oss om är ett bättre tillfälle.

Ursäkter lagda av oss själva för att minska ångesten och för att kunna gå vidare med gott samvete utan att behöva erkänna vår rädsla och feghet till att vi inte satsade på vår dröm.

Allt är en lögn. Det är här och nu som gäller. Det spelar ingen roll om du väljer att gå vidare utan att försöka eller om du skjuter om starten till imorgon. Din chans har precis vid det beslutet passerat.

Har du beslutat dig för att förverkliga en av dina drömmar. Ta steget och låt inte rädsla, ångest eller hinder stoppa dig. Förbered dig istället på att du kommer känna och stöta på allt det där under din resa mot slutmålet.

För det kommer du göra. Men det kommer aldrig någonsin betyda att du inte kan klara av det eller inte har det som krävs, för det har du och det vet även du någonstans att du har. Kör hårt!

Kommentera

Stäng meny