Dela detta inlägg:

Fick ringa mig sjuk tre dagar in på 2019.

Godmorgon Torsdag! God morgon alla fina trogna läsare och godmorgon ni nya läsare som hittat hit. Hur mår ni?

Själv har man mått bättre. Jag har lyckats dra på mig någon form av sjukdom som började smyga sig på redan igår med huvudvärk och frusenhet. Som jag då trodde berodde på spänningar och det frusna vädret ute. Men på kvällen kom febern och en enorm trötthet. Det var bara att konstatera att det var sjukdom och inget annat. Men tre dagar in på nya året hann åtminstone gå.

Fick ringa mig sjuk till jobbet. Inte alls roligt att behöva göra det. Men måste man så måste man. Dagen kommer istället, mest troligtvis spenderas i soffan tillsammans med filmer av olika slag.

Tur man har fyra pojkar som gillar att mysa.

Kommentera

Stäng meny