Dela detta inlägg:

Skulle du vilja födas på jorden idag?

Vilken planet skulle du vilja födas på. En planet där människorna innan värnat om miljön, djuren och samhället eller en värld där allt är kaos och håller på och att gå under?

Om ditt svar är det sistnämnda. Fortsätt då i samma bana. Planeten är då på rätt väg och det är inte speciellt långt kvar innan slutdestinationen är nådd.

Släng skräp på backen, ta bilen korta sträckor när du egentligen kan gå, fortsätt se ner på kvinnorna, håll er kvar vid landets olika normer kring saker och låt bli att prata om hur ni mår med varandra.

Är svaret däremot det förstnämnda. Då är det på hög tid att medverka till förändring och hela tiden sträva efter en positiv utveckling.

Bryt normerna, använd papperskorgar, källsortera, låt bilen stå, stå upp för kvinnan och våga vara öppna med hur ni mår och när orättvisa uppstår.

För visst vill vi alla lämna över vår värld till nästkommande generation så som vi hade den när vi föddes eller önskade att den åtminstone var när vi föddes?

Det vill åtminstone jag och jag har gärna med mig fler på resan att uppnå detta mål.

Vi måste hjälpas åt allihopa. Det är en del av människans ansvar och uppgift under den tid vi får möjlighet till en ny dag.

Så var med du också. Förändra och upplys andra vikten av allt och de konsekvenser som annars uppkommer för antingen vår egna framtid inom olika områden eller konsekvenserna för våra nästkommande.

Det är viktigare än vad ni tror att vi alla hjälps åt och att vi inte nöjer oss, för det finns alltid utvecklingspotential när det kommer till det som har med miljö, hälsa, medmänsklighet och samhälle att göra.

Är du med? Kan detta blir 2019s löfte och delmål för oss alla?

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Hej!
  Hur går barntankar för er?
  Är det något som ni kommer försöka lösa genom adoption/surrogat eller har ni accepterat att ni tillsammans inte kan få barn?

  Med vänlig hälsning,
  Sanna

  1. Hej!
   Barntankarna finns såklart där, även om vi inte riktigt känner vi är där ännu för att bli föräldrar då tidpunkten inte är rätt. Men det blir garanterat ett barn, troligen genom adoption då det finns så mycket barn som är i behov av nya hem, föräldrar och kärlek.

   Jag antar att det sista du nämner syftas med att vi inte kan få biologiska barn? Svaret där är ja, den acceptansen har alltid funnits. Men vi kan fortfarande få barn tillsammans på andra vägar och för oss är inte biologiskt något som utnämner en som föräldrar utan det är en roll man tar på sig och avger med kärlek! 🙂

   1. Tack för ett snabbt och ärligt svar!
    Ska bli kul att följa 🙂
    Och ja, jag uttryckte mig klumpigt och syftade såklart på biologiska barn!

    1. Det är ingen fara. Förstod precis hur du menade!

Kommentera

Stäng meny