Dela detta inlägg:

Min nyårsafton. Det vankas bröllop 2019!

Så var 2018 slut och 2019 är inlett.

Det är en lugn, mysig och trevlig nyårsafton tillsammans med Alex, Matilda och våra hundar, som jag nu lägger bakom mig. Dessutom var det mitt första nyår nyktert. Jag är extremt stolt och nöjd över mig själv som fixade det utan sug på alkohol.

2019 kommer bli ett bra år. Det känner jag på mig och det vankas bröllop för nu är det officiellt att det är drygt 8 månader kvar tills Larsson byts ut mot Nildén Araya och jag får tacka ja till att ingå äktenskap med min stora kärlek och kalla honom make. Hur sjukt och spännande är inte det?

Idag spenderas nyårsdagen på arbetet och det är nu dags att starta igång passet. Men helst av allt hade jag velat ligga kvar i sängen och myst med min familj.

Hur var eran nyår?

Kommentera

Stäng meny