Dela detta inlägg:

HAN ÄR KUNG. HON EN HORA.

En kille som ligger med 30 stycken är en kung. Han förtjänar respekt av sina medbröder. Men en tjej som ligger med lika många eller som går klädd för naket är ingenting annat än en slampa eller en stor hora.

Mäns förväntningar på kvinnor. 

Samhället har alltid haft krav på flickor och kvinnors levnadssätt. De får inte ligga med vem som helst, hur som helst, när som helst och de får inte klä sig hur som helst eller vara ute hur sent som helst. 

Detta är oskrivna regler som förväntas att följas för deras egna trygghet och säkerhet. Om någon av dessa bryts, riskerar hon att bli kallad hora och få hat kastat på sig och när stämpeln väl är stämplad är den svår att bli av med. Den sprider sig som pesten och fäster sig som en tatuering i pannan. 

Jag som man blir extremt förbannad på andra pojkar och män som har denna syn och använder sig av ord som inte alls hör hemma bland flickor och kvinnor som väljer leva sitt liv på sitt sätt och som då råkar sticka ut från de ”typiska” kvinnliga normaliteterna. 

Synsättet och talandet mot tjejer och kvinnor visar tydligt på hur pass skadade pojkar och män blivit av samhällets normer, att det manliga könet börjat förlora förmågan att tänka rationellt och använda hjärnan till att hitta kunskap och memorera ords betydelse. 

Låt oss nu gå igenom detta tillsammans. 

- Tjejer och kvinnor har en egen vilja och rättigheten till att besluta och agera som de behagar. De är myndighetsförklarade lika mycket som oss män vilket innebär att dem också får och ska ta plats i samhället utan att behöva oroa sig för pojkar och män. 

- Tjejer och kvinnor får klä sig i det dem känner sig bekväma i. Oavsett storlek och längd. Dem gör inget fel utan ska respekteras på samma sätt som alla andra. Ni män som är där och kladdar och ropar glåpord är dem som är felet. 

- Tjejer och kvinnor får ha sex, det är till för alla. Det är inget fel på en tjej som har sex med 30 stycken. Alla har vi olika sexuella behov som måste tillfredsställas och en tjej som ligger med lika många som en kille gör är lika mycket värd ändå i samhället. Hon är varken slampa eller hora. Hon är en människa.

- En hora och en slampa är en person som främst tar betalt för sexuella handlingar. Bakåt i tiden är ordet hora ett historisk straffrättsligt begrepp för utomäktenskapligt sexuellt umgänge. Det vill säga en otrohetsaffär där den som går bakom ryggen är den så kallade ”horan”

Så framöver. 

Med detta avklarat så bör du som kille låta det kvinnliga könet leva sitt liv och knulla ifred. Oavsett hur hon väljer leva och hur många hon väljer att knulla. Hon är en drottning lika mycket som du som man är en kung. Om du väljer att ha den synen på sex. 

Men en kvinna är aldrig en hora eller en slampa. Inte ens om hon ligger med flera grabbar. Om det skulle uppkomma situationer där grabbar kallar en tjej hora. Var en man och konfrontera dem.   


Konstenattvaramanniska.se

Kommentera

Stäng meny