Dela detta inlägg:

SD, TREDJE STÖRSTA? VAD HÄNDER?

Tredje största partiet inför valet.
Världen håller på att backa tillbaka till det förflutna. All utveckling förgäves.

Det är oroväckande att lyssna och läsa om politiken. Röstningen har redan dragit igång, på Måndag är det över och kollar på statistiken så ser det inte direkt ljust ut.

Även om människor har delade meningar och att man lärt sig att man bör respektera detta så chockeras jag av hur vissa tänker kring vår framtid.

Valet berör ändå en period på fyra år och kan hinna förändra mycket under de åren och inte till det positiva.

Fiskar röster efter röster.

Moderaterna ökar med småsteg, Socialdemokraterna minskar drastiskt och det som inte fick hända har hänt och värre ser det ut att kunna bli.

SD börjar komma ifatt.

Under dessa fyra år som S styrt, har partiet med Åkesson i ledning lyckats fiska röster efter röster hos människor med en enligt mig lika idiotisk bild som partiet.

Stjälpa jämställdhet.

Det kan inte anses vara helt normalt att man vill backa i tiden.
En tid då kvinnan stod i bakgrunden till mannen och där det enbart fanns nackdelar med att just vara kvinna i samhället.

Sverigedemokraterna vill INTE värna om jämställdhet utan stjälpa den. Från ta kvinnan sin rättighet till egenbestämmande.

Kvinnan ska inte längre ha rätten till att själv bestämma om en abort utan det ska istället sjukvården avgöra genom att ha rätten till att vägra utföra en abort utan direkt orsak.

Dessutom vill de minska spannet mellan rätten till abort eller inte.

Vilket kommer göra det ännu svårare att ta ett beslut. Det innebär att kvinnan då måste ta ett snabbare beslut utan någon vidare fundering kring hur hon egentligen vill göra.

Hejdå regnbågsfamiljer.

Ett barn som uppfostras och växer upp tillsammans med ett samkönad par riskerar att få stora problem senare i livet.

Ett barn mår bäst och har större sannolikhet till ett mer hälsosamt liv genom en mamma och en pappa. Ett barn kommer till genom en mamma och en pappa.

Detta finns det vetenskapliga belägg för. Åtminstone om du frågar Åkesson själv och allt det som kan läsas här ovan står han och SD bakom.

Allt är ren BULLSHIT!

Det finns inga vetenskapliga belägg som hävdar detta snarare tvärtom. Det har visat sig att det inte har någon betydelse kring hur en familj ser ut så länge som barnet får en trygg uppväxt och är älskad av sina föräldrar.

Barn med samkönade föräldrar har samma förutsättningar i livet som ett barn som växer upp tillsammans med heterosexuella föräldrar.

Detta fastställdes 2015 efter att en grupp amerikanska forskare gått igenom 19000 artiklar och studier. Där man inte kunde se någon skillnad vare sig det berörde psykisk ohälsa, beteende eller inlärning.

Ändå vill SD motverka assisterad befruktning i alla dess form samt möjligheten för hbtq-människor att bli förälder.

De vill helt enkelt göra en hel HBTQ-reform.
Även här backa tillbaka till då dessa människor ansågs vara mindre värda, nerprioriterade och inte hade rätten eller möjligheten till egenbestämmande. Utan istället var utsatta.

Alla är unika, men bort med genuspedagogik.

Sverigedemokraterna belyser att vi alla människor är unika och har olika egenskaper som bör respekteras, oavsett vilket kön vi har. Mannen och kvinnan är lika värda och bör definitivt ha samma rättigheter, lika löner för lika arbete som männen.

Dessutom vill SD att förskolor verkligen lägger vikt i att sprida kunskap till barnen om hur man ska agera mot varandra och att man ska respektera varandra oavsett värderingar och olikheter. De hävdar att barn som inte lär sig detta i tidig ålder kommer ha problem med detta i vuxen ålder i bemärkelsen att man inte vågar ta plats, säga ifrån eller visa sina sanna känslor kring saker som uppkommer längs vägen.

Alla människor är inte likadana. Vi är alla olika och det bör vi vara medvetna om. Det spelar ingen roll vad vi har för sexuell läggning, etnisk bakgrund eller vilket kön vi bär eller vilka förutsättningar vi har att klara oss i samhället. Detta måste alla få lärdom av och bli medvetna om.

Trots detta vill partiet avskaffa genuspedagogiken. Även om det är detta som denne pedagogik grunder sig i. Att alla människor ska få sina behov och rättigheter tillgodosedda utan att man fokuserar på det som varit eller vad normer säger om delarna.

Ändå vill de också plocka bort pappadagarna. Tillbringa tid med sitt barn ska plockas bort och istället ska kvinnan ta på större ansvar. Trots att de själva påpekar lika värdet mellan könen och att de vill satsa på ett jämställt samhälle?

Rösta sunt.

Nu är som sagt valet i full gång. Ni som inte röstat men går i tankarna att rösta på SD fundera en extra gång. Låt er inte luras av av vad SD säger ocg skriver om på deras hemsida. De har egentligen  en politik som detta.

Det är så mycket bullshit i deras politik. Jag ber er alla att läsa mellan raderna och rösta sunt. Låt inte SD få makten utan tänk på kvinnorna i samhället och oss hbtq-människor. SD kommer inte bara förstöra för oss, utan hela vårt samhälle och det kommer ta otroligt mycket tid att återställa när det är dags för nyval.

Välj vad som helst. Men inte SD!

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Håller med! Bra skrivet! Ej SD! Då går vi tillbaka i utvecklingen!

  1. Tack! Jag tycker det är skrämmande att se att Sverige börjar eskalera till att bli ett mardröms scenario. Vad händer med vårt land?!

 2. SD vill verkligen inte plocka bort möjligheten för en pappa att vara föräldraledig!
  Däremot så vill man precis som KD ta bort tvånget och låta familjen själva avgöra vem som stannar hemma!

  1. Nja riktigt så är det inte riktigt. Du får läsa på en gång till. De vill tabort pappadagarna.

   1. Exakt. Du får kanske läsa på vad det betyder…..

    1. Jag tycker det är spännande att du fastande vid just denna sak och påstår att det inte stämmer. Jag vet inte om du är en av SD röstarna men om det är undrar jag om du läst det andra som inte speciellt är positivt?

     1. Har ingen åsikt om det andra, men jag reagerar mot rena felaktigheter, medvetna eller bara brist på kunskap.

     2. Vad jag har förstått när det gäller den biten så är det precis det som jag hävdar de vill göra. Har dessutom kollat med både sambon och kollegor som är insatta i valet och de tolkar det också då

     3. Sd vill ta bort de “öronmärkta” pappadagarna som idag inte kan överlåtas till mamman. Om sedan familjen väljer att pappan tar hela föräldraledigheten eller om mamman gör det spelar ingen roll. Det som både SD och KD vill ta bort är alltså själva öronmärkningen av föräldraledigheten för att låta familjen välja själv.

Kommentera

Stäng meny