Dela detta inlägg:

Dag 3 i Italien, Balestrate!

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera här på bloggen under den senaste tiden. Men sommaren har tagit mig med storm och det har varit svårt att hitta en balans med arbetslivet, kärlekslivet och bloggandet.

Men nu tänker jag dela med mig lite av vart jag för stunden befinner mig och visa att jag lever.

Jag befinner mig för stunden i Italien, Sicilien i en stad som heter Balestrate. Så när jag skriver detta inlägg ligger jag i en solstol på takterrassen som finns i vårt boende här nere.

Det är tredje dagen vi är inne på och det är helt fantastisk här nere. Dagarna bjuder på nästan 40 graders värme och kvällarna mer ljumna, men ändå varma. Just nu för stunden är det 27 grader ute.

Denna dag har spenderats ute i solen en hel del, vi blev utan ström och vatten under förmiddagen och det fanns inte så mycket mer att göra än att lapa sol i värmen.

Dock inte en jättebra kombo när man inte har möjligheten att svalka av sig. Vi har också tagit en liten promenad på Balestrates gator.

Vi är alldeles nyss hemkomna från en otrolig skön SPA stund, med bastu, pooler och en härlig parmassage. En helt perfekt avslutning efter en dag med sol.

Kvällen som återstår nu kommer spenderas tillsammans med de tre fina här och en massa god italiensk mat. Det kommer säkert slinka ner en del bubbel och någon glutenfri öl också.

Hoppas ni har det bra ni också!

Kommentera

Stäng meny