Dela detta inlägg:

FEJKADE KONTON UPPGER SIG VARA JAG I HEMLIGA GRUPPER DÄR UNGA TJEJER HÄNGS UT!

Tänk att bilden nedan, föreställande sig själv kan påverka så många oskyldigas liv negativt. Samtidigt som det påverkar min vardag negativt.

Den här gruppen är för er som vill veta om dom ni skriver med, prata kärleksproblem, snacka skit.
You name it.

Från början låter informationen ovan väldigt lovande. Det låter helt fantastiskt i mitt tycke.
Man kan nästan för en stund tro att andra killar i vårt land faktiskt börjat värna om andra killar när man läser ovanstående meningar.Flera hundra killar för att vara exakt.

Men skenet bedrar. Riktigt så bra var det inte efter man satt sig in mer i det hela.

Igår tog en bekant kontakt med mig efter att hon sett att en kille utsett sig för att vara mig på Facebook, genom att använda en av mina personliga bilder.

Hon meddelade också att han med mig som profilbild för sitt personliga konto, lagt ut flertal bilder i gruppen föreställande nakna oskyldiga tjejer.

Jag var tvungen att se detta själv. Enbart för själv få en inblick i vad allt handlade om och jag kan säga att jag blev riktigt förbannad.

Allt stämde.

Killen som också är administratör för gruppen, har helt enkelt med min bild hängt ut andra tjejer och har tillsammans med andra grabbar i gruppen skrivit vidriga saker om dessa personer och använt helt oacceptabla skällsord.

Jag vet inte riktigt hur denna människa tänkte när han väljer att sabotera andras liv på detta sätt. Både genom att hänga ut mig på detta sätt, men också dessa tjejer.

Jag har också extremt svårt att förstå hur övriga killars hjärnor egentligen fungerar.Hur kan dem stödja en grupp som denna, genom att spä på med ännu mer vidriga kommentarer och bilder på oskyldiga tjejer?

Han och även gruppen anmäldes självklart direkt.
Funderingar går även på att göra en polisanmälan. För tillräckligt med bevis finns i min hand.

Men det stannar inte där.

Senare samma dag får Alex ett meddelande av en kompis som även hon sätt mitt ansikte bakom ett Facebook-konto. Det visade sig vara samma kille. Administratör för en annan liknande grupp.

Även där har samma händelser inträffat. Mitt ansikte har återigen blivit undertecknande för flertal oskyldiga unga kvinnors privata bilder. Han och gruppen anmäldes återigen.

Något annat som också är lite spännande och värt att nämna är att jag funnits på Tinder. Bara några veckor tidigare.

Exakt samma bild som tidigare, men denna gång under ett helt annat namn.

Även vid detta händelseförlopp hörde en vän av sig till mig och meddelade och att hon anmält kontot för fejk.

Tre gånger på loppet av en månad har åtminstone två personer uppgivet sig för att vara jag fast med olika namn.Det är tre gånger för mycket och det ska inte behöva vara så att oskyldiga människor ska behöva lida för andra dumheter.

Jag förstår inte alls hur man som individ tänker när man väljer att göra på detta sätt?

Men det kanske är det som är grejen. Dom tänker inte alls. Hjärnan kanske saknas eller så är snabeln mellan benen inte tillräckligt lång. Det finns trots allt ett uttryck som säger: "Killar tänker så långt snoppen räcker."

Kanske finns det en poäng bakom detta uttryck?

Nej killar! Skärp till er nu!
Lägg ner era vidriga grupper och bli människor och låt mina bilder vara framöver.

Skulle någon av er andra se mina bilder dyka upp framöver under andra namn eller på ställen där jag inte hör hemma. Meddela mig gärna och anmäl gärna allt.


- Läs gärna Atilla Yoldas text om liknande händelser där han också intervjuar några av de tjejer som blivit utsatta. Men också frågar killen bakom aktuell grupp i texten hur han resonerade vid skapandet av gruppen. >>KLICK<<

Kommentera

Stäng meny