Dela detta inlägg:

71. HEJDÅ PAPPA!

För ett tag sedan nämnde jag att jag skulle iväg och spela in ett podcast avsnitt.

Jag nämnde dock aldrig vilken det rörde sig om eller vad avsnittet skulle handla om. Ett medvetet val som jag själv gjorde för att jag knappt själv visste så mycket. Men också för att dra ut på spänningen lite extra inför släppet.

Men nu tänker jag avslöja det. För idag släpps det. Jag hoppas många av er kommer lyssna och att ni tycker avsnittet både är intressant och bra. Personligen är jag stolt och nöjd över hela avsnittet.

Det är naket, utan filter och helt hundra procent ärligt. Allt jag delar med mig om i avsnittet är urdrag från mitt bagage och liv.

Delar som jag skrivit om här på bloggen tidigare men inte suttit och samtalat öppet om. Något som både var nytt och främmande från min sida men som jag är tacksam över att jag fick möjligheten till. Samtidigt som jag har förhoppningen om att det eventuellt kan hjälpa andra ute i samhället och nå framgång och lyckas hitta tillbaka på rätt bana.

Låt mig få presentera och kanske även introducera vissa av er för den fantastiska podden. Regnbågsliv

Sveriges största hbtq-podcast skapad av de fantastiska killarna, Anton Johansson och Thobias Thorwid.

Det var en stor ära att bli tillfrågad om att få medverka i deras podd. En förfrågan som jag inte kunde avböja.

I avsnittet som idag släpptes samtalar vi om hur det har varit att växa upp med frånvarande fader som på olika sätt utsatte mig för händelser. Men också om mobbning och min psykiska ohälsa som senare i livet i uppkom.

Jag hoppas ni lyssnar och delar vidare detta till era vänner, familj och anhöriga.

Inte bara för min skull utan även för killarnas grymma arbete bakom podden och för att tillsammans bidra till att utrota stigman kring viktiga ämnen.

Ni hittar det på er podcast-app, Radioplay.se eller iTunes.

Gå direkt till avsnittet genom att klicka här

Kram!

Kommentera

Stäng meny