Dela detta inlägg:

VALP PÅ VIFT, DEMI LOVATO & DANS. - EN MINST SAGT HEKTISKT HELG!

Helgen var minst sagt hektiskt och inte alls som den var tänk att den skulle bli. Tanken var en lugn helg med sovmorgon och slappande med en del föreställningar att gå på under eftermiddagarna.

Riktigt så vart det inte.

Fredag.

Slutade arbetet halv tre och väl hemma var det bara att fixa i ordning sig på nytt för att åka iväg på studentmottagning för Alex systerson som denna dagen tog studenten.

Efter detta bar det vidare till Nacka för att kolla på balettakademins avslutningsföreställning. En klockren föreställning med mycket dans på hög nivå. Jag kan verkligen rekommendera er läsare att framöver passa på att gå på liknande dansföreställningar, för det är något speciellt att göra det.

När föreställningen var över åkte vi in mot storstaden för att gratulera en fin vän på hennes 30-årsdag och äta en god bit mat. Men riktigt så vart det inte, väl när maten var beställt fick den sig ett tvärt och dramatiskt avslut.

King, våran minsting till hund hade slitit sig och sprungit iväg på sista promenaden.

En skärrad och väldigt ledsen svärmor ringde och berättade incidenten. Snabbt var vi i bilen för att köra hem och börja leta rätt på honom.

Bilresan har aldrig känts så lång som just då och det kändes som om vi aldrig kom fram samtidigt som gråten gjorde sig tydlig med sin närvaro. Kanske skulle vi aldrig få se vår King igen. Vi höll på i timmar med letandet. Det hann både bli mörkt och ljust ute igen.

Men han hittades igen.

Ett stenkast från vår bostad, ihop sjunken innanför grannens staket, pipandes och blev helt till sig när svärmor hittade honom.

Känslorna var obeskrivliga, tårarna rann och en otrolig lättnad uppkom. Det är svårt att beskriva till någon som inte har djur hur mycket dessa varelser faktiskt betyder för människan. Dessutom inser man allt detta mer tydligt när något sånt här inträffar.

Men mer om just denna händelse kommer att komma i ett eget mer ingående inlägg.

Lördag.

När vi väl klev upp vid 11 tiden på Lördagsförmiddan, efter knappt 5 timmars sömn så gjorde vi, (svärmor, Alex och jag) i ordning oss och tog en sväng till Täby C för en lunch och lite små shopping. Något som var behövligt efter vår egna ”skall” gång efter King

Senare samma kväll så var det äntligen dags, som Alex och jag väntat på denna kväll. Det var Globen dags och gå på konsert på den helt ”blow you mind” kvinnan, Demi Lovato.

En grymt bra, sexuell och berörande konsert, med mycket bra musik och viktiga budskap.

Den kvinnan inspirerar mig verkligen mycket för att hon berör den psykisk ohälsan på ett sätt som fortfarande är väldigt frånvarande i den offentliga världen.

Demi fick avsluta Lördagskvällen.

Jag vill passa på att rekommendera er att kolla på Demi Lovatos dokumentär på youtube, ni som inte gjort detta. Den är sevärd och berör verkligen! >>KLICK<<

Söndag.

En en förmiddag i dansens tecken. Denna gång var det dags att kolla på Alex elever från MOVE, dansskolan från Huddinge. Så på morgonen bar det av för genrep och föreställning.

Eftermiddagen spenderades med en vän hemma hos oss.

Måndag.

Tanken var att jag skulle arbeta kväll, men på morgonen vaknade jag med världens migrän, så istället vart det sjukskrivning och sängen som gällde under gårdagen.

Idag har jag däremot arbetat och är precis hemkommen. Ligger nu och myser med mina små pojkar här hemma och inväntar min man.

Hur har eran helt varit? Har ni gjort något kul?

Kommentera

Stäng meny