Dela detta inlägg:

Checklista för Livet!

Här kommer lite tips och knep inför livet som kanske kan göra ert liv lite smidigare:
I allmänhet och när du undrar lite över HBTQ.

Fråga aldrig 2 homosexuella som är i en relation vem som är mannen och vem som är kvinnan:

För det första så låter du ignorant och det får dig också att låta som att du anser att vara Heterosexuell är det som är normen och det normala, Samt att vara homosexuell är då en abnormitet, alltså ej normalt. Sedan om du fråga 2 män detta så är det rätt uppenbart det är ingen som är kvinnan för båda är män och samma teori går såklart för ett lesbiskt par

"Check your lipstick before you come for me":

- Detta är ett uttryck som jag älskar och är en modifiering på Naomi Campbells "Check your lipstick before you come and talk to me", Vilket simpel sagt menar med att innan du börjar kritisera någon eller liknande så se till att du är berättigad för att göra det och att du själv är felfri i det området du ska kritisera någon så du inte kastar sten i glashus.

Så när valde du att bli homosexuell?:

- Honey NO!!!! Det är inget jag valde, det är bara sådan jag är. eller ska jag fråga dig när du valde att bli hetrosexuell?

R E S P E K T:

För att få respekt så måste man visa respekt. Det finns en del situationer i livet så man kanske anser att man bara ska ha respekt utan att ha gjort sig förtjänt av det. Men någonstans så när vi träffar nya människor så börjar man alltid på ruta ett oavsett vad man gjort tidigare i sitt liv. Och jag tror att ödmjukhet är en extremt bra infarts port för att få respekt. Det handlar essentiellt om att visa att man värdesätter varandras egenskaper.

GIVE NO SHITS:

Varför gå runt och bry sig om vad andra folk ska tycka och tänka om vad du gör, hur du klär dig osv, det är ditt liv och du väljer precis vad du gör med det.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad:

Ja den gamla godingen, jag är inte religiös på något sätt men något jag verkligen tror på är karma för det handlar mycket om energier, och i detta så dom energierna du sänder ut till din omgivning är även den energin du själv får tillbaka.

Lev din sanning:

Detta är något som jag fick till mig som barn när jag lyssnade på Britney Spears cover av My prerogative dom första 2 meningarna i den låten har jag verkligen tagit till mig och hon säger "People can take everything away from you, But they can never take away your truth". Så sant oavsett vad du går igenom i livet så länge du lever ditt liv "true to yourself" nothing can go wrong för då vet du att du har gjort allt du kunnat i knepiga situationer. STAY STRONG!

BEVARA DIN INTEGRITET:

Integritet avser rätten för varje människa att få sin egenart och inre sfär respekterad och inte utsättas för störande ingrepp. Med det så du bestämmer över dig själv hur du tillåter folk att tilltala dig, agera mot dig och vad du själv vill utsätta dig för. Så nästa gång någon går lite för långt eller du känner "kör över dig" så säg till för du behöver inte den typen av energi eller människa i ditt liv, men du kan ge dom möjlighet till att förändras genom att visa dina gränser.

Hoppas ni fick mer er något användbart
Massa Kärlek/A

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Befängt att fråga en sådan fråga! I ett förhållande mellan man och kvinna kan mannen bete sej kvinnligt och kvinnan manligt och det är ingen som påpekar detta!! Jag vet jag har levt med en sådan man! Han tillbringade mer tid framför spegeln än jag! Han kollade håret 100 ggr och han kunde inte hantera hammare och spik. Hela situationen var faktiskt lite komisk nu när jag tänker efter. Själv är jag kvinnlig och gillar snygga lite annorlunda kläder. Kan lite om allt möjligt. Bilar är ett av mina intresse. Jag gillar att hålla på och mekka…och jag gillar att klä mej lite sexigt….. så vad har jag då för kön…
  Att två män lever ihop eller två kvinnor är det någon skillnad mot om en man och en kvinna lever ihop?
  Det är väl kärleken ömheten omtanken mm som har betydelse…
  eller???

  1. Precis, det säger tusen gånger mer om personen som frågar än den som blir frågad. Fick frågan nyligen nämligen och blir så extremt provocerad av en sådan fråga men det är nog mest att dom frågar för att dom försöker förstå men jag har stött på att dom vägrar acceptera det svaret man ger dom. Men men oavsett hur feminin och maskulin man är så tycker inte jag att man ska dra hetrosexuell som normen liksom för det är inte riktigt så världen ser ut idag. Du är juh inte mindre kvinna bara för att du meckar med bilar, det om något är ju verkligen woman empowering. YOU GO GURL!! /Alex

 2. Tack Alex!
  Men du kan tro att folk stannade till och stirrade när jag stod klädd i cowboystövlar jeansshorts och bikinibh och fixade motorn i min Buick!! OK da DÅ kan man få stämpeln billig, slampa etc
  MEN jag är jag och om folk retar sej eller pratar tja då har de ju lite att göra i sina egna liv eller hur?? Och ni två skit i vad folk pratar säger och tycker! Ni är två underbara människor! kramar till er

Kommentera

Stäng meny