Dela detta inlägg:

FRAMGÅNG KAN VARA SÅ MYCKET MER!

Även om vägen dit ser olika ut. Beroende på vilken människa man är och vilka mål man själv sätter upp för sig själv. Så drömmer alla om att bli framgångsrika. Att nå en framgång, på ett eller annat sätt.

Men vad är egentligen framgång och hur lyckas vi nå dit?

Svaret är enkelt. Genom hårt arbete och en rad massa misslyckanden och omdirigeringar.

Att nå framgång är inte en enkel väg att vandra. Utan kräver mycket nerlagd tid och arbete från dig själv. Framgång är vara en svår väg att vandra och den ska vara värd all din energi, den serveras inte på ett silverfat.

Det ska vara det första du tänker på när du vaknar, det sista du tänker på innan du somnar och det ska vara det du drömmer om när du sover.

Gör dig beredd på att mängder av olika känslor kommer blanda sig under din vandring. Du kommer vilja ge upp många gånger, men ska samtidigt ha förmågan att fortsätta kämpa för att nå dina mål.

Mål, det är just det som i slutet resulterar i din personliga framgång. Du sätter själv upp dessa, den tid du vill lägga och vilken väg du tänker gå för att nå dig, s.k. måltavla.

Men behöver målen var stora och behöver framgång innebära stordåd, pengar eller att t.e.x. bli en stor stjärna?

Svaret är nej!

Personligen hade jag som mål att, ta mig ur min depression, ta mig igenom min separation och resa mig starkare ur allt detta.

Det har varken haft med pengar eller stordåd, utan med min egna hälsa och välmående att göra. Något som för många andra verkar vara ”enkla” saker att uppnå. Men som för mig har varit en riktig berg och dalbana och som inneburit mänger, misslyckanden på vägen och många gånger har jag bara velat ge upp.

Idag känner jag att jag nått delar av mina mål och nått en viss framgång i min själv. Jag har tagit mig ur min separation, min depression och känner mig personligen mycket starkare än tidigare.

Vissa delmål är dock fortfarande inte uppnådda om man kikar på de kriterier som jag själv satt upp.

Sedan har det också uppkommit nya mål under tiden. Men som grundat sin existens på mina tidigare.

Som min blogg och mina sociala plattformar. Som från början var ett verktyg för mig själv i min bearbetning mot ett hälsosammare liv, men som snabbt visade bli populära och bra verktyg för många utav er andra också.

Min Instagram hittas här [KLICK]

Idag har dessa blivit en del av mig och något som jag lägger ner hela min själ i. För även om jag inte har tusentals följare eller försörjer mig på heltid som bloggare, så försöker jag ändå lägga ner minst lika mycket arbete på det som publiceras och läggs ut som om det vore mitt heltidsarbete.

Det handlar inte varken om pengar eller antal följare för mig när det kommer till att se framgång i detta. Utan för mig framgången att se att det jag gör, faktiskt kan hjälpa andra att må bra och orka kämpa mot sina mål.
Det är det som betyder mest för mig och är mitt mål med allt jag gör.

Facebook-sidan hittas här [KLICK]

Det jag vill säga med allt detta är att, det inte alltid handlar om stora mål som, pengar, tusentals Instagram följare, mest likes eller att bli nästa Zlatan.

Utan att det kan ha med så mycket annat att göra. Som att bli frisk från sjukdomar, hjälpa till mer hemma eller att orka ta sig upp ur sängen nästa morgon.

Det som verkar enkelt för andra kanske är jättesvårt för dig själv att uppnå. Det kanske är något som du måste lägga ner mycket tid och energi på för att lyckas klara av och uppnå.

Bara du kan veta detta, bara du kan sätta upp dina mål och bana din egna väg till framgång. Ingen annan än du, något som är viktigt att komma ihåg.

Samtidigt som vi också bör komma ihåg att alla föds med olika förutsättningar i livet. Vilket gör att en del människor anses ha det lättare att nå ett mål som en själv också strävar efter.

Men vi alla kan nå dit oavsett vilken förutsättning vi föds med. Det gäller att bara ge sig den på det och att inte ge upp.

Motivation, dedikation, låt det ta tid och ge inte upp dina mål, drömmar och hälsa. Du har bara dig själv och skylla om du ger upp. Kom ihåg att misslyckas är en framgång i sig det också. Din framgång kommer.

Kommentera

Stäng meny