Dela detta inlägg:

CISSI WALLIN HAR HITTAT ETT KLIPP SOM ALLA BÖR SE!

Cissi Wallin har hittade det först och ibland av en slump dyker det upp ens egna skärm. Helt fullkomligt fantastiska texter eller videoklipp.

Häromdagen satt jag och sökte lite på Google. Jag var egentligen inte på jakt efter något specifikt. Utan satt mest bara att fördrev tiden. Men av en händelse så kom jag åt ett gammalt, men fullt aktuellt Youtubeklipp genom Krönikören, Cissi Wallins tidigare blogg.

Cissi Wallin

Klippet är så klockrent. Den amerikanske poeten och föreläsaren som pratar har en stor poäng i det han säger och jag kan bara hålla med Cissi Wallin om att han fullkomligt "dödar" allt som har med mansnormen att göra.

När något är såhär fantastiskt bra behövs det få komma fram ännu mer. Så att fler kan ta del av det. Därför länkar jag nu vidare klippet till er läsare och jag tycker verkligen att ni bör ta er tid att titta på klippet. Framförallt om du framöver väntar en son. För vi måste tillsammans försöka få bort normen om hur en man ska se ut och vara.

Vad tycker ni om klippet? Kommentera gärna efteråt och dela med er av era tankar.

Läs gärna också följande text: KLICK

Kommentera

Stäng meny