Dela detta inlägg:

DET VAR LÄNGESEDAN JAG VAR SÅ POSITIV INFÖR FRAMTIDEN

Jag är positiv inför vad framtiden har att erbjuda. Det var längesen som jag kände denna positiva energi inombords och jag kan verkligen glädjas med att ha den.

Om drygt tre veckor är det dags för den stora flytten. Denna gång till min och fästmannens köpta lägenhet, en liten bit utanför Stockholms-tullar. Det ska bli riktigt roligt att få forma sitt egna drömhem tillsammans med Alex. Jag tror vi kommer skapa ett helt fantastiskt hem.

Hundarna kommer garanterat älska området också, med allt grönt och alla sjöar. Ett perfekt ställe för två små att nosa fritt. Något som dem tyvärr inte kan i dagensläge, enbart för att det alltid är så mycket skit och saker på marken.

Om drygt två veckor börjar jag också mitt nya arbete. Något som jag verkligen är laddad och redo för. Jag vill börja arbeta nu. Den nya arbetsplatsen kommer ligga ett stenkast från vår nya lägenhet. En stor skillnad om man jämför med restiden jag har haft tidigare.

I Tisdags var jag även på min allra sista läkartid inom psykiatrin. Hur sjukt?

Nu ska jag stå på egna ben. Utan att regelbundet gå i terapi och ha samtal med min läkare. Hon kan inte hjälpa till med mera nu.

Jag känner mig otroligt mycket bättre och stabilare i mig själv och min ångest påverkar mig inte på samma sätt som tidigare. Så jag tror jag kommer klara mig fint på egenhand nu framöver. Tillsammans med stöd från min familj.

Medicinerna kommer fortsättas att tas ett tag till. Något som kan vara bra med tanke på att en flytt och ett nytt arbete är på igång i mitt liv.

När jag idag blickar tillbaka på mitt liv, kan jag tydligt se att det förändrats sedan Alex kom in i mitt liv.

Jag är extremt tacksam för allt han gjort och gör för mig och är stolt över att ha honom som just fästman och blivande make.

Utan honom skulle jag inte vara här idag. Det är tack vare honom som jag fortfarande andas och får möjligheten till att bygga framtiden tillsammans med honom.

Jag önskar verkligen att fler av er hamnar på samma sida som min. Att fler av er får chansen att känna glädje, lättnad och få skymta mer ljusa dagar än mörka.

Ge inte upp er kamp mot det livet, även om du hamnar i svåra motgångar. Jag vet att du kan klara av det. Låt det ta tid. Vi kämpar tillsammans.


Älskling! Jag vill att du ska veta att jag älskar dig väldigt mycket och att jag är extremt tacksam för allting du gör för oss. Jag är otroligt lycklig över att få ha framtiden ihop med dig. 

Jag och du. Bara vi två!


translate here

Kommentera

Stäng meny