Dela detta inlägg:

ANXIETY, DON’T THINK ABOUT IT!

There will always be people who will tell you to just “don't think about your anxiety”. 

These guys want you to start focus on something more important and to do something more productive instead.

There will always be that kind of peoples who will not understand the seriosusly in anxiety How it feels to fear the death when you almost feels like dying or how it feels to not get enough air in our lugns.

How all focus and energy is use to handle the  anxiety or how it takes a few days for recovery after an attack.

Which means that other necessary things may be underprioritized. Even if it's right in front of your eyes.

But you just want to sit there. You can't focus on anything else than your mental health and anxiety. You are scared and exhausted.

When it's time for bed. All you want is to sleep, but you can't. Because all your thoughts start spinning around in your head about tomorrows important meeting with the therapist. Which means that you have to take the bus trip to get there. I trip that you don't like at all. All trip that get you a new anxiety.

The anxiety even prevents you from eating. Everything you put in your stomach turns on the way down and comes back.

But hey, start focus on something else and don't think about your anxiety so much.

I have a word to these people, shut up and do your homework before you talk about something like anxiety.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jag borde inte kommentera då jag är en av dem som förespråkar att tänka på annat när ångesten ger sig tillkänna. Skillnaden är kanske den att jag under nästan 20 år fokuserade på min ångest och upplevde allt som du skriver och det är som du vet ingen behaglig tillvaro. Det var ju inte precis så här jag ville leva mitt liv så en dag bestämde jag mig för att sluta koncentrera mig på alla svårigheter och i stället leta efter möjligheter.
    ”Det du tänker på växer” läste jag i någon självhjälpsbok och det början till min resa mot ett ångestfritt liv. Jag tränade och tränade att fokusera på annat än min sjukdom och efterhand så märkte jag förbättringar. Steg för steg har jag hittat ett liv värt att leva. Mina egna tankar var alltså den största boven och i dag gör jag precis allt som jag förr trodde var omöjligt. Jag bröt mig ur ekorrhjulet och tog tillbaka mitt liv.

Kommentera

Stäng meny