Dela detta inlägg:

PSYKISK SJUKDOM, MER ÄN BARA LARV DET ÄR EN KAMP!

Varje dag tidigare var en otrolig jobbig kamp för mig att behöva ta sig igenom.

Jag kunde aldrig förbereda mig tillräckligt inför den kommande dagen, eftersom varje dag inte var den andra lik.

Det fanns dagar då jag kunde vakna upp utvilad och glad, men som sedan kunde förvandlas till mörker, olycka, ångest och känslan över att inte komma någonstans med min psykiska sjukdom.

Men sen fanns det dagar som kunde vara tvärtom. Där jag kunde vakna upp väldigt ledsen, med gråten i halsen. Inte alls pigg på att fånga den förbannande dagen, utan istället mer sugen på att fortsätta sova, hoppas på att få vakna upp när eländet var över eller inte vakna upp alls.

Idag är varje dag inte en kamp längre. Jag har med hjälp utav stöd och min envishet tagit mig från mörkret. Något som känns helt fantastiskt.

Nu har "varje dag" glesas ut och blivit mer balanserade och välmående dagar. Några som jag verkligen kan njuta av.

Men det finns fortfarande små stunder av ångest, som kan uppkomma. Men jag är på en helt annan nivå nu än tidigare. Vilket gör att jag nu har bättre verktyg att arbeta med för att ta mig igenom de stunderna.

Med detta sagt vill jag säga till er att om jag kan fixa att komma hit, så kan även du göra det. Du är starkare än du tror, du kan stå ut och stå emot mörkret. Så vad du än gör, ge inte upp!

Kommentera

Stäng meny