Dela detta inlägg:

LIKA RÄTTIGHETER OAVSETT SEXUELL LÄGGNING!

Det måste införas lika rättigheter för alla människor oavsett sexuell läggning, för kärlek är för fint för att stoppas ⭐

Man bör definitivt också ännu en gång se över allt som har med att öka möjligheten för homosexuella att bli föräldrar. Homosexuella skulle bli helt fantastiska föräldrar, trots en samkönad barnuppfostran. En uppfostran sitter varken i kön eller läggning utan i hjärtat.

Att förhindra människor till möjligheten att älska vem man vill eller förmågan till att bli föräldrar enbart p.g.a den sexuella läggningen borde vara straffbart i den bemärkelsen att självbestämmandet fråntas homosexuella.

Varför ska homosexuella straffas för något som dom själva inte valt att bli, för en läggning är inget man väljer, det föds man till och lika värdet innebär väl ändå att man ska ha möjligheten att vara den man är och bli respekterad utifrån detta?

Kommentera

Stäng meny