Dela detta inlägg:

JÄMFÖR INTE RELATIONER!

Oavsett hur man väljer att ingå en relation, så kan man aldrig jämföra sitt egna med andras. För faktum är att inget förhållande är det andra likt och det är bara du, tillsammans med din/dina partners som har rätten och förmågan att forma ett förhållande som passar just era önskemål och behov.

Sen finns det människor som gärna försöker påverka med egna åsikter och förutsatta meningar, som kan komma tycka att ert förhållande är helt fel och bör vara på ett annat sätt, endast för att man tror att alla relationer ser likadana ut.

Låt inte detta störa eller bromsa er, fortsätt köra på det ni tycker fungerar bäst för er.
Ett förhållande är något som man hela tiden måste vårda och underhålla. För att bibehålla glöd och kärlek gentemot varandra och detta görs genom att tillfredsställa behov och önskemål.

Alla förhållanden ser olika ut, beroende på vad för typ av människa man är.

Hur ser ert förhållande ut? Kommentera gärna här nedan och dela med er. 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Har träffat en kille i 1,5år nu. Vi ses ungefär en dag i veckan, under vår barnvecka. Vi har 2 barn var. Barnfria veckan träffas vi oftast intensivt tors-söndag.
    Vi är båda väldigt kära. Han är den första bra killen jag träffat, känner mig respekterad till 100%. Det är underbart, men samtidigt gör det mig rädd. Tankar som : varför är han med mig?
    Vår relation är på riktigt. Men folk ifrågasätter att vi inte gått längre på 1,5år, typ går på släktmiddagar, flyttar ihop osv.
    Men jag vill inte flytta ihop med någon i nuläget. Trivs som det är just nu. Han med. Men många kommenterar och antyder att vår relation inte är seriös. Har tom fått frågan om vi inte vara är kk’s. Stört!!

Kommentera

Stäng meny