Dela detta inlägg:

Årets sista boktävling. - Ett samarbete med författaren Carrå.

BOKTÄVLING I SAMARBETE MED FÖRFATTAREN CARRÅ. - Läs mer genom att klicka på rubriken.

Tredje advent, enbart en vecka kvar till Julafton. Jag vet inte hur det är med er, men jag är rätt pepp på att få fira jul detta år tillsammans med min fästman och familjen.

Men eftersom det idag är tredje advent och endast en vecka kvar till julafton, så tänker jag passa på att vara lite extra snäll. Jag tänker nämligen starta igång årets sista boktävling och ge en av er läsare chansen att kamma hem årets julklapp. Antingen till dig själv eller till någon som du håller kär. Den biten är helt upp till dig själv.

Självklart startar jag inte denna tävlingen helt ensam, utan tillsammans med bokens författare Carrå med å. En helt makalöst bra kvinna som jag kom i kontakt med genom under året som nu börjar lida mot sitt slut.

Hennes senaste bok är ett måste att ha i bokhyllan. Den är otroligt välskriven, personlig och lärorik. Samtidigt som den berör ett extremt viktigt ämne på ett väldigt intressant sätt.

Så jag tycker definitivt att ni läsare ska passa på att delta i boktävlingen som nu är igång. Dessutom krävs det inte speciellt mycket från er för att vara med. Utan allt ni måste göra är endast.

(1) Följa @carlrobinlarsson på Instagram.
(2) Följa @ettnyttsteg på Instagram.

(3) Tagga minst EN vän i tävlingen.
(4) Beskriva julen för dig med ETT enda summerande ord.

Vinnaren kommer presenteras här på bloggen dan före dopparedan. Alltså Lördagen den 23/12-17. Om just du blivit den lyckliga vinnaren så önskar jag att du tar kontakt med mig genom antingen Instagram eller e-post. Så att vi kan lösa adressen.

Med detta sagt så säger jag lycka till, var rädda om er och ta hand om dem som behöver lite extra omtanke.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Låter verkligen som en läsvärd bok! 🙂

    1. Rekomenderar verkligen att man tar kontakt med henne och beställer ett exemplar. 🙂

Kommentera

Stäng meny