Dela detta inlägg:

Männens konstiga syn på lesbiska och äckliga syn på bögar - Från hund till svin.

Först vill jag poängtera att jag inte skriver detta inlägg för att jag på något sätt är upprörd eller känner mig kränkt.
Eller vänta. Det stämmer inte. Jag är otroligt upprörd, provocerad och kränkt. För jag kan inte se skillnaden på två bögar och två lesbiska när det kommer till att kyssas offentligt.

Många män tenderar till att tycka det är extremt upphetsande att titta kolla på två brudar som står och hånglar med varandra. Det pirrar till lite i byxorna på dessa män och man kan riktigt se hur testosteronet åsar ut genom kroppen, samtidigt som dom rättar till sin vän innanför byxorna.
För stunden lever dem som på små lätta moln. Där det fantiseras om delaktigheten i det pågående myset mellan tjejerna.

Denna hets är något som startade redan vid tonåren och framförallt på fester. Där kunde man höra andra killar be sina tjejkompisar att hångla med varandra. När dessa tillfällen skedde så satt pojkarna med öppna munnar och man kunde riktigt se hur saliv bildades och rann ner längs sidorna av deras munnar. Ett beteende värt att jämföras med hundar och deras kärlek till mat.

I samma ålder kunde man även höra grabbar diskutera porr och nu hade dem upptäckt den lesbiska delen av den världen. Nästan alla killar var eniga om att det var en storfavorit att se två kvinnor ha sex med varandra. En helt perfekt värld när deras brud inte var tillgänglig och killarna behövde egentid.

Men bögsex och porr däremot var för killarna extremt vidrigt och man kunde inte förstå varför man skulle vilja vara bög. För många räckte det bara med att koppla ihop ordet sex med bög, för att det skulle vända sig i magen på dem. Något som för mig fortfarande idag är en stor gåta.

Om vi tittar på dessa pojkar som nu växt upp och blivit män och övriga befintliga män. Så kan man fortfarande se att dessa punkter tenderar till att finnas kvar. Man tycker fortfarande att lesbiska är heta och coola. Medans bögar många gånger är äckliga och bör avrättas.

Lesbiska har det inte lika tufft som bögar att komma ut som homosexuell i samhället. Dessutom skrivs det inte speciellt mycket om offentliga lesbiska personer. Många gånger har dem hyllats av vårt land. När det kommer till bögar så skrivs det betydligt mer och man får många gånger försvara sig för sin läggning. Det är inga människor som riktigt applåderar när en kille eller en man kommer ut som bög. Utan vi får snarare gömma oss för att inte bli nedslagna eller misshandlade.

Att bögar inte har det lika lätt har garanterat mycket med synen som samhället har mot lesbiska kvinnor. Men vi är bögar och får naturligtvis skylla oss själva. För vi är ju äckliga små kryp som inte förtjänar att leva. Det vi gör anses vara äckligt och sex är allt vi bögar är.

Finns det någon man där ute som kan förklara följande. Varför är vi bögar så äckliga för många av er män? Varför äcklas ni av att två män kysser varandra offentligt? och vad är det som är så hett med att två kvinnor kysser varandra? 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag tror att det är för att kvinnors sexualitet inte riktigt är deras egen enligt män. Heterosexuella män tror att tjejer är tillsammans (och ja, existerar) för dem och något som de själva ”äger” kan ju inte vara äckligt. Bögar å andra sidan gör något helt för dem själva och de heterosexuella männen har då tappat kontrollen och som respons är det då ”äckligt”. Fruktansvärt irriterande och kränkande mot alla parter, killar som ska övertala mig att ”nej du är inte lesbisk” bara för att de tror att jag är med tjejer för deras skull vill en ju bara spy på. Och de som påstår att det är äckligt med bögar ska jag nog inte börja med vad jag tycker om..

    1. En intressant reflektion som jag tackar för 🙂 Du har mycket kloka tankar som jag gillar. Jag vill passa på och önska dig en fin dag 🙂

Kommentera

Stäng meny