Dela detta inlägg:

TÄVLING | UNIKT SMYCKE FRÅN KAJSAAVILA.COM

EN TÄVLING I SAMARBETE MED KAJSAAVILA.COM. Tryck på rubriken för att läsa mer.

Om ni är som mig och älskar unika smycken så får ni inte bara missa denna tävling som jag nu stolt kan presentera tillsammans med Kajsa Avila. En av mina absoluta favoriter när det kommer till snygga och unika smycken.

(Ni kanske minns den fina lilla svarta boxen med rosa band runt som las ut på Instagram?)

Kajsa Avila är nämligen en klockren smyckesdesigner som står bakom helt otroligt grymma halsband. Jag blev totalt såld redan första gången vi kom i kontakt med varandra. Dessutom har jag nu fått möjligheten att bära ett av hennes halsband om dagarna. Något jag gör mig stolthet.
För hur snyggt är det inte? 

Nu har jag även möjligheten att tävla ut ett likadant halsband till en av som läser min blogg och följer mig på Instagram. En tävling som ni absolut inte får missa. Allt ni behöver göra för att delta i denna tävling är;

  1. FÖLJ crobinlarsson PÅ INSTAGRAM.
  2. FÖLJ kajsaavila PÅ INSTAGRAM.
  3. TAGGA TRE VÄNNER I KOMMENTARSFÄLTET.
  4. SKRIV EN KORT MOTIVERING TILL VARFÖR JUST DU VILL VINNA.

Tävlingen kommer pågå under en veckas tid f.r.o.m. dagens datum och vinnaren kommer att presenteras här på bloggen under dagen då tävlingen avslutats. Lycka till!

Jag tycker dessutom att ni bör klicka in er på Kajas hemsida och kolla på alla hennes andra smycken. För det finns otroligt mycket. Detta är inte sista gången som jag kommer bära hennes smycken. Jag kommer beställa fler saker från henne framöver. Ett stort tack till dig Kajsa för att du gjorde denna tävling möjlig och gör dig redo för en kommande beställning.

www.kajsaavila.com

Kommentera

Stäng meny