Dela detta inlägg:

Gästinlägg: Sveriges egna Hollywoodfru favorit.

Jag fick den stora äran att prata med Maria Montazami, ett intressant samtal där vi samtalade kring bloggen ämne, psykisk ohälsa och där jag ställde några små frågor till Maria som hon fick besvara. Nu tänkte jag med detta inlägg dela med mig av vårt samtal och hur hon valde att svara.

Min första tanke var att jag skulle ladda upp inspelningen av samtalet men spontant efter lite eftertanke så kändes inte detta som något optimalt, då inspelningen varken är redigerad eller i bästa kvalité. Så istället gick jag över till att jag skulle skriva ner svaren med hjälp av inspelningen.

Men efter samtalet så kändes inte detta heller aktuellt, då det blir mer personligt om allt kommer från henne och inte från mig, speciellt inte nerskrivet. Så nu tog jag beslut om att ni ska få höra samtalet som vi hade. Jag blev dock lite starstruck när hon svarade och fick inte fram några vidare bra ord. Men vad ska man göra, det är inte precis vem som helst som sitter i andra ändan. Ni kommer själva få höra hur jag låter och säger under samtalet och det bjuder jag på. Men som sagt, jag bjuder på det, alla kan inte vara lika cool och lugn som Maria.

Hoppas ni tycker att detta duger ändå och inte blir allt för besvikna på mig för att jag helt plötsligt fick ett annat tonläge på rösten. Jag skrattar åt mig själv när jag lyssnar igenom detta. 

Tack Maria för att du ville ta dig tiden att ha detta samtal. Trots avstånd, tidsskillnand och ditt aktiva liv. Jag uppskattar det verkligen och tycker du är en helt fantastiskt människa på alla möjliga sätt. Fortsätt vara du.

Vem vet, vi kanske ses eller hörs igen. Stort tack!

I övrigt till er läsare vill jag säga att detta var ett mycket givande och trevligt samtal som jag fick möjligheten att ha med Maria. För mig är hon en mycket omtyckt person sedan många år tillbaka. Dessutom så är hon lika mysig som man kan se i säsongerna i Svenska Hollywoodfruar, det är verkligen ingen roll hon tagit på sig.

Hoppas ni tyckte detta var ett bra och intressant inlägg, det skiljer sig en del från tidigare inlägg som publicerats på bloggen. Något som jag personligen kan tycka är behövande ibland för att få en mer varierande blogg och som får er läsare att vilja fortsätta läsa. Det är åtminstonde vad jag hoppas på.

Och läsare, kolla på hennes nya Fordreklam, den är grym!

Detta inlägg har en kommentar

  1. Kuuul!

Kommentera

Stäng meny